04 Novembre de 2014

VÍDEO: Betara celebra la Castanyada a 8tv

Entre finals d’octubre i principis de novembre, la formatgeria Betara també celebrem la Castanyada. Una festa popular amb una relació molt estreta amb la gastronomia, especialment per les castanyes o els moniatos. Molt arrelats al territori i al país, hem sabut adaptar-nos als nous temps i no deixar-nos superer per Halloween. Fruit d’aquesta actitud, presentem un formatge amb castanya autòctona de Viladrau, un dels nostres productes estrella i que promocionem aprofitant Tot Sants, a través de les xarxes i diversos establiments.

Ramon Berengueras, gerent de la formatgeria Betara, va ser convidat al programa “8 al dia” de 8 televisió per explicar aquesta visió de negoci innovador, mostrar la taula de productes i celebrar la castanyada amb els espectadors. Aquí teniu el vídeo. Què us sembla?

No hi han comentaris

Comentar

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>