31 Octubre de 2014

Celebra La Castanyada amb Formatge de Castanya

d3277400c0a29382bd23d1e4a43502fc

La tardor torna a ser aquí i amb ella sempre venen els típics productes d’aquesta època. A Catalunya, el més famós és sens dubte La Castanya. Un producte que ens fa pensar en aquests mesos on comença el fred i ens ve tant de gust menjar les típiques castanyes calentes i acabades de fer.

Formatges Betara conté entre les seves varietats el primer formatge de cabra amb Castanyes autòctona de Viladrau, una combinació única i excel•lent que combina el sabor àcid i fred del formatge amb el to càlid i la textura de la castanya. En aquest formatge podreu apreciar els trossos de castanya que hi ha dins el formatge i degustar en una sola mossegada dos aliments típics de la tardor catalana

Podem trobar al mercat dues varietats de formatge amb castanya: el Formatge de Castanya Torrada, elaborat amb la tradicional castanya de Viladrau, perfecte per la festa de La Castanyada que ja la tenim aquí! La segona, és el Formatge de Castanya amb Almívar una varietat més dolça al paladar.

Però aquests no és l’únic producte elaborat amb castanyes. Podem trobar gran varietat de productes elaborats amb aquest fruit sec típic de la tardor:

  • Cervesa de castanya: És una cervesa d’alta fermentació elaborada amb un 75% de malta de civada i un 25% de castanya ecològica de Viladrau. Amb una aparença elegant, d’un color ambre a contrallum amb una corona de crema densa i persistent. S’aprecia la castanya en la seva aroma, sona un fons de fum i malta torrada. La millor temperatura per prendre-la és entre 8º i 12ºC.
  • Piruleta de castanya: Un producte completament diferent i innovador. La base de la piruleta és caramel amb aigua i castanyes que s’enganxen a un pal de fusta per donar-li l’aspecte d’una piruleta. Aquest és un dolç convencional amb un gust radicalment diferent.
  • Melmelada de castanyes: Una varietat de melmelada que es surt de la tradicional de fruites. La dolçor de la melmelada amb la calidesa de la castanya aportaran als teus esmorzars i berenars un toc únic típic de la tardor.
  • Botifarra amb castanyes: Hi ha moltes varietats de botifarra disponibles al mercat, però cap tan irresistible per aquesta temporada com la botifarra de castanya. Que proporciona a la botifarra un matís increïble de sabor i una textura molt agradable al paladar.

No hi han comentaris

Comentar

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>