16 Desembre de 2014

Celebra el Nadal amb Betara #MerryCheeseMasParty

festa 21n

El pròxim 21 de desembre a Betara hem organitzat una festa per donar la benvinguda al Nadal, però també per celebrar les 5 medalles que enguany hem aconseguit als World Cheese Awards. Ens fa molta il·lusió comptar amb la presència dels nostres clients, proveïdors, amics i tots els qui confien en nosaltres per festejar que tornem a ser la formatgeria més premiada del país.

La #MerryCheeseMasParty comptarà amb diverses activitats, com per exemple el monòleg d’en Miguel Espejo, reconegut humorista de Paramount Comedy, qui, amb l’ajuda del públic mitjançant un Impro Show, explicarà la trajectòria de Formatges Betara. A més, l’actuació estarà acompanyada per la música d’en Ferran Sinatra, qui va ser finalista del concurs “Tu sí que vales”.

A més, durant la festa podrem tastar els formatges guanyadors en el World Cheese Awards 2014, amb explicació i tast de Ramón Berengueras i maridatge amb vins i caves.

  • Medalla d’or al Formatge de Cabra amb Pebre i al Formatge de Cabra amb Llet Crua.
  • Medalla de plata al Formatge de Cabra Cremós.
  • Medalla de bronze al Formatge d’Ovella i al Formatge de Cabra amb Castanya.

Per finalitzar l’acte se sortejarà una panera de Nadal entre tots els assistents.

L’acte tindrà lloc a la nostra Fàbrica d’Olost de Lluçanès (carrer Indústria 12) d’11 a 14:30 h, entre un ambient familiar i festiu. Sinó teniu invitació i voleu assistir a la #MerryCheeseMasParty deixeu-nos un comentari en aquesta entrada o a través de les xarxes socials de Betara.

No hi han comentaris

Comentar

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>