14 Gener de 2015

Calendari de fires del mes de gener 2015

B7PcLGKIUAAFDAV

Gran part del nostre negoci es basa en la presència a fires i mercats, la majoria a Catalunya. Com que sou molts els que ens aneu preguntant on som, hem decidit publicar mensualment el calendari.

Aquesta publicació s’anirà actualitzant a mesura que tinguem confirmats els estands i anirà acompanyada d’una petita descripció sobre la fira i altres dades o informació d’interès.

 

Borges Blanques – Fira de l’Oli

Divendres 16, dissabte 17 i diumenge 18 de gener de 2015

Una fira celebrada des de l’any 1963 a la comarca de Les Garrigues en honor a la festivitat de Sant Antoni i la celebració dels famosos “3 Tombs de Sant Antoni”. Aquest any celebren la 47a edició amb un volum de 125 expositors i 60.000 visitants. Un espai en el qual Betara destaca per la seva qualitat i l’exquisit maridatge amb el producte estrella de la fira: l’oli d’oliva verge extra.

http://www.firaoli.cat/

 

Parets del Vallès (Plaça Major) – Fira Medieval

Dissabte 24 i diumenge 25 de gener de 2015

El cap de setmana del 24 i 25 de gener, a la plaça Major de Parets del Vallès, al costat de l’Ajuntament i l’església, s’instal·larà un mercat medieval amb tota classe de productes d’alimentació, una gran varietat de formatges, parades de bijuteria i d’artesania. A més, s’hi faran un munt d’activitats i jocs tradicionals per entretenir als més petits.

 

Molins de Rei – La Candelera

Divendres 30, dissabte 31 de gener i diumenge 1 de febrer de 2015

Es tracta d’una de les fires més antigues de Catalunya. Amb més de 150 anys a l’esquena, la Fira de la Candelera ha sabut combinar tradició i modernitat. Una celebració emblemàtica a Molins de Rei i considerada com a festa tradicional d’interès des de l’any 2002.

http://www.candelera.cat/

 

La foto que il·lustra aquest post és de la Fira de Montserratí, on vam estar els dies 10 i 11 de gener de 2015.

No hi han comentaris

Comentar

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>