19 Novembre de 2014

Betara aconsegueix 5 medalles internacionals als World Cheese Awards 2014

 

F

Per tercer any consecutiu, hem rebut 5 guardons com a reconeixement a la qualitat i la originalitat dels productes, convertint-nos un cop més en la formatgeria més premiada del país i una de les més importants del món.

El certamen World Cheese Awards, el concurs més important a escala mundial en aquest sector de l’alimentació, amb gairebé 3.000 formatges de 34 països a concurs i més de 250 experts procedents de tot el món com a jurat, ha atorgat un total de cinc premis a la Formatgeria Betara:

  • Medalla d’or al Formatge de Cabra amb Pebre
  • Medalla d’or al Formatge de Cabra amb Llet Crua
  • Medalla de plata al Formatge de Cabra Cremós
  • Medalla de bronze al Formatge d’Ovella
  • Medalla de bronze al Formatge de Cabra amb Castanya

Des del 2010 hem rebut 13 medalles, competint amb els formatges de més prestigi a l’àmbit mundial. En edicions anteriors ha estat premiat formatges com el d’Ovella, el de Cabra, l’Artesà del Pirineu o el de Cervesa Ecològica. Podeu llegir la crònica de l’any passat.

2010:

  • Medalla d’or Formatge de Cabra
  • Medalla de plata Formatge d’Ovella

2012:

  • Medalla de plata Formatge d’Ovella Artesà Pirineu
  • Medalla de bronze Formatge de Cervesa Ecològica

2013:

  • Medalla de plata Formatge de Vaca
  • Medalla de plata Formatge de Cabra Ecològic
  • Medalla de bronze Formatge Farcellet
  • Medalla de bronze Formatge de Cabra Cremós

Podeu consultar els nostres formatges a la web Betara, o bé els premis i medalles al portal dels World Cheese Awards.

No hi han comentaris

Comentar

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>